Medan homosexuella misshandlas av migranter, demonstrerar vänsteraktivister för Prideflaggan på kommunal flaggstång. De borde ställ upp på att bekämpa våldet och hatet istället!

I medierna blir det stort uppslaget när formella regler stramas upp för vilka flaggor som hissas på kommunala flaggstänger. Nu har Hörby kommun förklarat att det är den svenska, Hörby kommuns och andra länders flaggor som kommer att hissas. Däremot inte olika föreningars och aktivistiska och politiska flaggor, typ prideflaggan.

– Den svenska flaggan inkluderar alla och därför är det den flaggan som ska hissas i Hörby, säger kommunstyrelsens ordförande Cecilia Bladh in Zito (SD) till SVT.

Detta har lett till att några vänsteraktivister demonstrerar utanför kommunhuset i Hörby.

Våldet är ett verkligt problem

Samtidigt kommer en dom från tingsrätten i Göteborg där ett homosexuellt par har blivit misshandlat och utsatts för hatbrott mitt i stan, men där de migranter som slog och sparkade får lindriga straff och slipper utvisning.

De som ägnar sig åt misshandel och hatbrott på grund av sexuella läggning ska ha straff som känns. Är de migranter ska de utvisas.

Ett sådant konservativt starkt rättsskydd för sexuella minoriteter ställer inte vänsterliberaler upp på. Då krockar nämligen två ”goda mål” – att värna alla invandrare och att värna homosexuella. När det inte går att värna båda grupperna, väljer vänsterliberaler att ge moralisk uppbackning åt aggressiva migranter och låter homosexuella bli förtryckta med våld och hot av islamistiska och andra utländska kulturella värderingar.

På annat sätt kan vi rimligen inte tolka det, när man demonstrerar mot så triviala ting som vilka flaggor som hissas på kommunens fåtaliga flaggstänger samtidigt som man talar tyst om migranter som misshandlar homosexuella.

Vänsteraktivistiska fördomar

Det har gått så långt att vänstertroll i sociala medier sprider falska nyheter om att det misshandlade paret i Göteborg inte blev misshandlade av invandrare utan av ”Sverigevänner”. Det är så det ser ut i deras av utopier förvirrade hjärnor. I deras sagovärld är invandrare änglar och Sverigedemokrater onda. Det är en sagovärld som saknar all kontakt med verkligheten.

Dessa vänsteraktivismens villfarelser hjälper inte de sexuella minoriteterna ett skvatt. Att skärpa straffen och utvisa migranter som tillämpar islamisternas syn på homosexuella, skulle däremot öka tryggheten på riktigt. Både för sexuella minoriteter som för allmänheten i stort.