Häromdagen avslöjades att Ayla levt i slaveri i 15 år. Förra vintern flydde Suravi efter att ha tvingats jobba gratis på Malmökrogar i tio år. Detta är sanningen om Socialdemokraternas nya mångkulturella Sverige: människor tvingas in i slaveri.

Suravi var 14 år när hon kom till Sverige, efter att ha gifts bort till en man som bodde i Malmö. Hon tvingades i arbete utan lön på restauranger runt Möllevångstorget.

Hennes namnteckning utnyttjades till allt möjligt, långt innan hon lärt sig svenska, vilket innebär att hon är skuldsatt till stora belopp hon inte själv haft kontroll över. Till slut flydde hon med en arbetskamrat och jagades av sin hotfulle man och dennes släktingar. Hot finns inspelade om hur de skulle ”betala arabiska killar” för att hitta henne, har Kvällsposten rapporterat.

– Jag ska hänga alla som hjälpte henne på Möllevångstorget, säger han på inspelningen.

S har gått från solidaritet till slaveri

Förr var Möllevångstorget centralt i den skånska arbetarrörelsens historia, med demonstrationer och strejkande. Nu symboliserar torget istället tvångsgiften, slaveri och barnarbete. Dessutom gängkriminalitet där unga mördas.

Det är en bild av vad Socialdemokratin står för år 2020.

En annan kvinna som också kom till Sverige genom tvångsgifte, Ayla, har levt 15 år i slaveri i Malmö. Hon säger till Expressen-reporter det borde vara en skyldighet för alla som kommer till Sverige, oavsett om man är anhöriginvandrare eller inte, att lära sig svenska språket och de lagar och regler som gäller i landet.

Hade Socialdemokratin och den tidigare borgerliga regeringen tillämpat denna synnerligen självklara ordning som Ayla framför, hade Sverige inte varit i händerna på utländsk kriminell kultur.

Men de som under de senaste 20-30 åren yppat sådana förslag, som att kräva att nyanlända ska lära sig svensk språket, kulturen och lagstiftningen, har omedelbart stämplats som rasist. Istället har etablissemangen med Socialdemokratin i spetsen, låtit slaveri och klankultur breda ut sig.

S kan aldrig lösa de problem partiet ställt till med

Det är uppenbart att Socialdemokratin genom sin ”öppenhet”, med sin intellektuella slapphet, har ställt till med stort lidande och brutalisering av vad som numera kan ske på svensk mark.

Socialdemokraterna är inte, och kommer aldrig att vara, förmöget att rätta till alla monumentala fel som begåtts i svensk politik.