Äntligen är en polis ärlig om varför kriminaliteten exploderar i Sverige. Folk med stor våldskapacitet invandrar hit enbart för att systematiskt organisera kriminalitet.

De gamla partierna måste svara på varför de öppnat upp Sverige för all världens värsta kriminella. Sverige är ett paradis där man kan mörda, råna, våldta och begå grov ekonomisk brottslighet – utan att få några kännbara straff. Några år på fängelser som liknar motell är bara att räkna som semester och avkoppling, tills man släpps ut och kan fortsätta våldta svenska folket.

– De har kommit till Sverige enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet. De arbetar med att skapa makt, de har stor våldskapacitet och de vill tjäna pengar, säger biträdande rikspolischefen Mats Löfving, i Ekots lördagsintervju.

Politiker faller bara för medietryck

Politiker och beslutsfattare ger inte polisen något stöd i arbetet med denna allt farligare våldsutvecklinge. De ”åker jojo i sitt resonemang” och anpassar sig efter hur högt medietrycket är, men politikerna tar inget egentligt ansvar. De har ingen strategi.

Under tiden blir de kriminella allt mer skickliga på att utnyttja Sveriges många svagheter, eftersom vi inte är vana vid omfattande korruption i kriminella organisationer.

– De tjäna pengar på narkotikabrott, våldsbrott, utpressning, säger Löfving.

Barn uppfostras till att bli kriminella

I de här gängen och klanerna är inte individen viktig. Man manipulerar genom arrangerade äktenskap och på andra sätt för att utnyttja svensk lagstiftning.

– Dessutom är det så att hela familjen, släkten eller klanen uppfostrar sina barn för att ta över styrningen av den kriminella organisationen. De här barnen har ingen ambition på att bli en del av samhället, utan de har en ambition redan sen födseln och uppväxten att ta över i kriminalitet, och där är vi i Sverige ganska naiva, säger Löfving.

Jo, tack.

Partier vid makten måste ta sitt ansvariga

Vad var det nu statsminister Fredrik Reinfeldt (M) sa, om inte: ”Tack för att ni valde Sverige!”

Och statsminister Stefan Löfven (S) bedyrade alla världens kriminella, Vi ”bygger inga murar!”

Det är bara att komma till Sverige och ta för sig. Det är som att sno godis från småbarn.

Här utbildas poliser till att vara dagisfröknar och saknar det våldskapital som krävs för att tränga tillbaka organiserad brottslighet.

Utvecklingen i Sverige hade kunnat förhindras.

Alla problem beror på aktiva politiska beslut. S, M och alla andra regeringspartier har medvetet tagit hit de kriminella migranterna. Man hade inte behövt göra det. Och det finns ett parti som motsatt sig att man tar hit långt fler invandrare än landet klarar av att integrera.

För att vända utvecklingen måste de som förstått hur farlig politiken varit, få makten och möjligheten att rulla tillbaka galenskaperna.

*

Se mer om svenskt tillkortakommande, Professor: Svensk polis chanslösa mot gängkriminella.