Amerikanske vänstern är chockad över hur dålig Joe Bidens debattprestation mot Trump var i natt. ”Biden är körd”, skriver Politico i rubriken. De medier som dolt Joe Bidens famlande och snubblande kunde inte längre skydda presidenten.

I natt debatterade sittande president Joe Biden med förre presidenten Donald Trump. Båda är sina partiers kandidater i presidentvalet i november.

Medan Donald Trump var energisk och snabb i replikerna, var Joe Biden ibland inte med i matchen.

Medierna är skoningslösa mot Bidens prestation

Här är några av normalt Biden-vänliga mediers kommentarer om debatten.

”President Joe Biden inledde debatten med osammanhängande, slingrande svar … Många av presidentens svar var svåra att följa. Vid ett tillfälle, när han till synes förlorade sin tankegång, sa Biden att ’vi äntligen slog Medicare’ och talade mot sin egen policy om sjukvårdsförmåner.”

POLITICO

”En skarp kontrast mellan de två kandidaterna uppstod från första stund. Joe Biden var tvekande och stammade i några av sina svar, hans ögon riktade sig ofta nedåt eller såg ut att fokusera på avstånd, när Trump förtalade honom. Donald Trump tittade rakt fram och talade mer kraftfullt.”

LOS ANGELES TIMES

”President Bidens skakiga, haltande debattprestation har fått toppdemokrater att prata om att ersätta honom på valsedeln.”

NEW YORK TIMES

”Biden vann debatten om politik men förlorade den vid presentationen och misslyckades med att försäkra väljarna att han är redo för fyra år till.”

ABC NEWS

”Vissa demokrater har börjat uppmana president Joe Biden att kliva åt sidan så att partiet kan nominera en annan kandidat efter att han snubblat illa i torsdagens debatt mot sin republikanska rival, tidigare president Donald Trump.”

NBC NEWS

Vadslagningen

Andelen som satsar pengar på att Joe Biden ska vinna presidentvalet föll kraftigt efter nattens debatt.