Flera partier i riksdagen vill göra det tillåtet att hipp som happ byta ”juridiskt kön”. Detta trots att varningarna är många om att den möjligheten ökar risken för id-fusk. Därmed går man organiserade brottslighetens ärenden.

KOMMENTAR. Sverige har sedan länge svåra problem med falska identiteter. Regeringar och myndigheter har totalt tappat kontrollen. Hundratusentals ”samordningsnummer” (för dem som inte har personnummer) har starkt underlättat för kriminella att bygga falska identiteter. Sådana används för att begå bidrags- och skattebrott, lura kunder och möjliggör fusk med arbetstillstånd och arbetskraftsexploatering.

Nu skulle möjligheten att byta ”juridiskt kön” ge ännu fler möjligheter för kriminella att lura, bedra och tömma statskassan på pengar.

Lätta identitetsbyten gynnar grov kriminalitet

Flera myndigheter, som Bolagsverket, Migrationsverket och Ekobrottsmyndigheten varnar för följderna av byte av ”juridiskt kön”. Det blir ”förhållandevis enkelt” för kriminella att skapa sig en ny identitet som används för att underlätta brott. Särskilt som det (enligt förslaget som M, L, C, V och MP kan komma att rösta igenom i utskottet) innebär att ingen koppling kommer att finnas mellan det gamla och det nya personnumret, och om personen sedan ändrar tillbaka till det ursprungliga könet har han eller hon plötsligt ett tredje personnummer.

Eller som Expressen summerar: ”Med förenklade regler för juridiskt könsbyte kan kriminella grupper skapa en ID-förfalskningsmaskin.”

Biologiska kvinnor devalveras

Skolverket pekar på allvarliga sociala konsekvenser med ”juridiska” könsbyten. Känsliga och svåra situationer kan uppstå i omklädningsrummen under idrottsundervisningen. Män som har fått juridiskt kvinnliga personnummer kan inte nekas tillträde till damernas omklädningsrum.

På Island, som infört dårskapen, tvingas kvinnor som utsatts för sexövergrepp lämna simhallar om de inte trivs med att byta om i omklädningsrum med biologiska män med juridiskt kvinnliga personnummer.

M och L måste ta sitt förnuft tillfånga. Man kan inte fortsätta vara nyttiga idioter åt extremvänsterns postmodernistiska upplösning av alla normer som är grunden för det västerländska samhället.

Vakna!