Det är på tiden att vänsterns oborstade hycklare får svar på tal. Riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) har viftat med terroristorganisationers flaggor och i iransk radio ljugit stort om Sverige.

KOMMENTAR. Richard Jomshof har skrivit att Riazat borde ”’flytta från’ Sverige”. Detta efter flera hatfyllda utfall och stöd till terrororganisationer.

Från vänstersidan är man spelat upprörd över Jomshofs ordval. Man har låtit hela Aftonbladets redaktion gå bärsärk i sociala medier. V-partiledning har till och med skrivit brev till talmannen om hur fruktansvärt det är att Riazat blivit uppläxad för sitt bedrövliga uppträdande.

”Riazat en skam för den iranska diasporan i Sverige”, skriver riksdagsledamoten Rashid Farivar (SD) som har iransk bakgrund.

En annan Sverigedemokrat, Nima Gholam Ali Pour, som då var kommunpolitiker i Malmö berättar:

– För tre år sedan, under en debatt i Malmö stads kommunfullmäktige erbjöd Vänsterpartiets ledamot Showan Shattak att betala min resa till Iran. Hans exakta ord var: ”Är det så, Nima, att det är för mycket invandring i den här staden? Fan, jag betalar din resa tillbaka till Iran! Alltså, det är inget snack om den saken.”

Vänstern har alltså inga problem att uppmana meningsmotståndare att lämna Sverige.

Vänstern polariserar

Det är självklart så att om man ständigt bemöts av oförskämdheter och svinaktiga epitet finns all anledning att svara med samma mynt. Vänstern måste sluta med den extrema polarisering man ägnar sig åt genom att utmåla alla meningsmotståndare som ”rasister”, ”fascister” och ”nazister”.

Först då kan åter ett anständigt tonläge etableras i Sverige.

*

Se hur Daniel Riazat vägrar ta kvinnliga riksdagskollegor i hand och Riazat ljuger om Sverige i iransk radio och ”När jag var islamistisk extremist röstade jag vänster. De var så korkade”, Se när SD-ledamoten Rashid Farivar håller ordning på Daniel Riazat och Annika Strandhäll (S) till Hanif Bali: Varför kom du till Sverige?