Efter att ha öppnat Sverige för flera miljoner migranter från främmande kulturer hävdar nu S-ledningen att de inte är skyldiga och att allt är andras fel. Magdalena Andersson ger sken av att alltid ha verkat för restriktiv invandring. Men ingen går på det. Inte ens journalister.

Det finns ett roligt klipp i X från TV4:s morgonpanel igår där både SVT:s förre vd Eva Hamilton och DN:s kulturchef Björn Wiman fullkomligen skäller ut Socialdemokratin. ”Tror dom inte att folk kan läsa?!”

Det är för Sveriges framtid viktigt att allt fler förstår hur vanskött landet var under de socialdemokratiska regeringarna.

Om vi ska få ordning på torpet måste Socialdemokratin (och deras stödpartier) hållas borta från makten i flera mandatperioder. Landet kommer inte att överleva ett nytt ”januariavtal” med mygel, mutor, lögner och tjafs.

Socialdemokratin var under 1900-talets mitt en konstruktiv kraft som byggde upp grunderna för en välfärdsstat, men de senaste 20-30 åren har man, som i Botkyrka, lierat sig med krafter som bryter sönder tilltron till politiken.

Det är på tiden att detta avslöjas och blottläggs för alla att beskåda.