Frågan ställs av boende i Hässelby efter att ännu en bostad utsatts för bombexplosion som fått grannarnas hus att skaka. Rädsla och oro sprider sig. Vem står på tur härnäst?

Huset där detonationen skedde igår morse är helt förstört och boende i tolv radhus är evakuerade medan släckningsarbetet pågår.

– Det är inte som förut, det är mycket skit som händer, säger en boende vid avspärrningarna runt sprängdådet till SvD.

Medvetet val att göra Sverige mer som Afghanistan

Ja, Sverige har blivit mer som Afghanistan. Och det har varit en medveten politik från S, MP, C, V och även M, KD och L under Reinfeldts regeringstid.

Dessa partier försvarade med näbbar och klor att Sverige skulle ta emot hundratusentals människor från just Afghanistan, Syrien, övriga Mellanöstern och Afrika.

Sverige skulle bli mångkulturellt.

Och i sin arrogans trodde man att mångkulturellt var något trevligt, gulligt och festligt.

Men all vetenskap och forskning har entydigt pekat på att mångkultur betyder betydligt mer våld och grövre brottslighet. Alla länder som präglats av olika etniska grupper har också haft omfattande oroligheter och strider, ja, även öppna inbördeskrig.

Importerat kaos

Detta är vad svenska politiker medvetet valt att importera. Genom aktiva politiska beslut har Sverige åtagit sig att bli en kriminell härd präglad av samma brottslighet som i Mellanöstern och Afrika.

S, MP, C, V, M, KD och L har fått det man velat ha. Man har fått mångkultur och det den förknippas med: våld, korruption och otrygghet.

Ett parti har varit emot denna aktiva politik. Ett parti har sagt nej. Ett parti har därför blivit anklagat för att vara främlingsfientligt.

Krossa det svenska

Att vilja försvara det svenska undret – den oerhört framgångsrika utvecklingen med högt välstånd och trygghet under mer än 100 år – det har betraktats som rasism. Svenskarna måste dela med sig av det tidigare generationer byggt upp.

Varför ska svenskar få ha ett tryggt samhälle? Det är ju främlingsfientligt!

Därför har de gamla partierna agerat för att bryta sönder den svenska tryggheten, knäcka det samhälle som skapat välstånd och välfärd.

Och var så säker – det kommer att bli mycket värre. Det är andra generationens invandrare som står för våldet, alltså resultatet av invandringen för 15-25 år sedan. Invandringen ökade sedan dramatiskt. Mer än fördubblades under 00- och 10-talen. Alltså kommer klan- och gängkriminaliteten att kunna mer än fördubblas kommande år.

De gamla partier får nu det man i årtionden jobbat för: ett mångkulturellt helvete.