Det brutala mordet i Skogås då en 15-åring sköts ihjäl inne på en restaurang i slutet av januari beställdes för 85.000 kr. Mer är inte ett liv värt i Sverige idag. Det visar att samhället är nära moralisk kollaps.

KOMMENTAR. Den jämnårige grabb som nu åtalas för överlagt mord hade bara pengarna som motiv. Han fick 85.000 kr för att skjuta ihjäl mordoffret. Efter mordet ska han ha åkt till NK och köpt lyxvaror för tusentals kronor, enligt åklagare Ida Arnell.

Bakom beställningen av mordet finns gängkriminella. Utöver den misstänkte gärningsmannen åtalas nio personer i samband med dödsskjutningen av 15-åringen i Skogås centrum söder om Stockholm den 28 januari i år. En är 20-åringen på bild ovan, som i juni dömdes till 18 års fängelse för flera grova våldsbrott.

Avkodade chattar från den krypterade meddelandetjänsten Signal visar att mordet började planeras en vecka innan det genomfördes.

Människor blir byten som skjuts som djur

Händelseförloppet visar hur de inblandade reducerar människor till byten som vilket rådjur som helst. All moral, alla värderingar har ersatts av total nihilism där man för lite pengar planerar och lurar en jämnårig till en avrättningsplats.

Skälet till att mordoffret befann sig inne på restaurangen var att han hade sällskap av två ”vänner”, som båda avlägsnade sig precis före mordet. Den ena av dem åtalas för medhjälp till mord, eftersom han enligt utredningen under dagen löpande lämnat uppgifter till andra om var det tilltänkta mordoffret befunnit sig.

När mordoffret lämnats ensam vid bordet inne på restaurangen kommer mördaren in och skjuter ihjäl honom på nära avstånd. Mördaren är 15-år och får 85.000 kr för utförd jakt och dödat byte.

En ren avrättning. Kallblodigt planerad och genomförd.

Moraliskt förfall

Att unga människor i Sverige så fullständigt saknar moral och samvete är skrämmande. Det är något mycket grundläggande som gått sönder i vårt samhälle när detta sker.

Huvudförklaringen är att de inblandade förmodligen alla har invandrarbakgrund från Mellanöstern eller Afrika.

Även om de är födda i Sverige bär de uppenbart på värderingsmönster som helt saknar band till den västerländska upplysningen och den kristna traditionen.

Hur ska vi hantera dessa individer som saknar all respekt för människoliv?

Varför är de överhuvudtaget i Sverige?

De som är svaret skyldig är de som öppnade landets gränser och bjöd in hundratusentals migranter som tagit med sig dessa livsfarliga värderingar till Sverige.

Kan vi bli av med denna råa, människofientliga livsstil?

Utvisning och återvandring är de uppenbara lösningarna. Men de tillämpas inte. Och de är svåra att få på plats eftersom många livsfarliga individer har fått svenskt medborgarskap som enligt grundlagen inte går att upphäva.

Frågan är hur mycket blod som måste flyta på svenska gator innan väljarna väljer politiker som är beredda att ta itu med den lagstiftning som hindrar oss från att stoppa det besinningslösa våldet.