Naiviteten är fortsatt enorm i Sverige där alla invandrare anses goda, snälla och hederliga. Att kritisera en enda av dem är lika med rasism. Inte kan väl de utsätta sina döttrar för hot, våld och föra bort dem till länderna man ”flytt” ifrån för att giftas bort?

Jag blir så trött. I viljan att inte ge Sverigedemokraterna – ”rasisterna” – rätt låter Sverige invandrarbarn lida svårt. Man blundar och vägrar se ondskan i de främmande kulturer de ”goda” svenskarna bjuder in till vårt land.

Islamisk barnuppfostran med våld, hot, förtryck

Uppdrag granskning i SVT har under flera år följt hedersutsatta tjejer som förts utomlands. I hemliga chattar berättar de om våld och isolering – och en desperat kamp för att komma hem. Flickor som mot sina viljor förts till länderna som deras föräldrar en gång valt att ”fly” ifrån.

I såväl LVU-domar som på sociala medier vittnar flickor om slöjtvång, våld, hot om bortgifte och bortföranden. Förtryckande hedersnormer är en del av arabisk eller islamisk barnuppfostran i Sverige.

Många flickor är rädda att bli dödade av sina egna föräldrar och släktingar.

De som hotar med våld, alltså föräldrar och nära släktingar, går oftast fria från åtal och kan fortsätta att leva sina egna liv i trygghet här. 

För farligt att utvisas till landet dit döttrarna rövats bort

När en pappa, för ovanlighetens skull dömdes med fem andra män för att ha fört två döttrar till Syrien, slapp han utvisning eftersom det ansåg var för farligt för den hedersförtryckande mannen i Syrien. ”Döttrarna, som vid bortförandet var 12 och 14 år, är däremot kvar i Syrien”, skriver Sofie Löwenmark i Expressen på temat: ”Förtryckarna skyddas”.

Hon skriver att det är en omöjlig uppgift att få hundratusentals nykomna människor att snabbt omfatta den västerländska synen på individens frihet, sexualitet och jämställdhet. 

Stor invandring ger stor kriminalitet

Ja, detta har den akademiska vetenskapen känt till länge. Ju större en diaspora blir i ett nytt land, desto sämre kommer assimileringen att fungera och istället ökar skuggsamhället. Ändå har ”goda” politiker låtit invandringen bli så stor att Sverige inte klarar av att upprätthålla sina egna lagar och normer.

Det är därför vi nu ser en ständigt ökad kriminalitet med skjutningar som toppen på ett isberg.

Ingenting av detta är en överraskning. Partierna hade vetenskapen tillgänglig och den beskrev att Sverige kommer drabbas av stora problem om invandringen blir stor.

Ändå öppnade man gränserna. Nu har vi eländet här. Och många fortsätter blunda.