Den vänsteraktivistiske polisen i Borås, Nadim Ghazale, hotar nu Sverige med flera upplopp eftersom svenska folket inte är välkomnande nog mot dem som kräver att islam ska dominera.

Denne Ghazale är en polis som bedriver hat mot Sverigedemokrater, med uttryck som ”SD & andra rasistsvin” är ”förklädda nazister allihop”. Han har också i polishuset i Borås hängt partipolitisk hatpropaganda på väggen.

Trots det får han vara kvar. Och han hyllas naturligtvis i medierna. Hat är en karriärväg, om man är vänster och hatar ”rätt” människor.

Bränna ner Sverige

Nu har han skrivit en gästkrönika i Borås Tidning. Den innehåller ett förtäckt hot: om svenska folket inte underkastar sig invandrares krav kommer man att bränna ner Sverige.

Ordagrant skriver Ghazale: ”Det du inte är en del av bränner du hellre ner än hjälper till att bygga upp.”

Orsaken är att han inte längre tycker Sverige är ”landet Välkommen” utan ”förvandlats till landet Dra Åt Helvete”.

Han menar att när han kom 1990 var Sverige välkomnande, men att det inte längre är så.

Helt annan verklighet nu än 1990

Nej, tacka tusan för det. På den tiden hade Sverige en betydligt mindre invandring än landet haft de senaste 20 åren. En invandring som Sverige hyfsat klarade av.

Men sedan dess har något allvarligt inträffat. Ghazale behöver ju bara titta i BRÅ-rapporten som visar att de med invandrarbakgrund är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken.

Även när BRÅ rensat statistiken från socioekonomiska faktorer är kriminaliteten dubbelt så hög i invandrargrupper som hos dem med svenska föräldrar.

Utnyttjar det nya landet

Nadim Ghazale nämner inte med ett ord att nyanlända har ett ansvar att följa det nya landets lagar och normer. Han skriver: ”Vi vill bli accepterade och känna oss hemma.”

Ja, men då begår man inte korankravaller, försöker döda poliser och sätter eld på polisfordon.

Men det håller inte Ghazale med om. Om svenskar inte accepterar invandrare, hur de än uppträder, då får Sverige räkna med att landet bränns ned av de nyanlända.

Hur kan polisen ha en person med dessa uppenbart uppviglande åsikter anställd? Polisen ska hålla ordning, inte uppvigla till upplopp. Men där är inte Sverige inte ännu. Mycket återstår för att göra Sverige bra igen.

*

Mer om Ghazale i Samtiden: Politisk vinklad nidbild i polishuset har tagits ner (20 aug 2021), De dubbla måttstockarnas land (13 juli 2021) Ghazale borde gå över till politiken (17 maj 2022)