Den livliga och glada nioåriga flickan Luna i Skellefteå har fått sitt liv fullständigt raserat av en etiopisk 15-åring. Efter överfall och våldtäkt sitter hon i rullstol och har svårigheter att kommunicera. Varför var etiopiern alls i Sverige?

Jag blir så upprörd att jag har svårt att skriva om fallet, utan att gå över gränsen för vad man får säga. Aldrig har politikerklassens totala svek mot svenska folket blivit så brutalt tydligt som i fallet Luna. Hon borde ha skyddats av svensk politik från att bli våldtagen och nästan ihjälslagen, men politiken har prioriterat att ge ”skydd” åt våldsbenägna från fjärran länder.

Varför ger Sverige skydd åt andra men inte sina egna medborgare!?!

Vad i helvete håller politiken på med!?!

Ingen tar ansvar

Några svar på dessa två frågor kommer vi aldrig att få. De som öppnat gränserna till Sverige skryter vitt och brett om vilken generös ”människosyn” de har. Att de står på ”rätt sida om historien”.

Sanningen är ju att de är ansvariga för att nu tioåriga Luna fått livet förstört. Var är godheten i detta?!

Jag säger inte att alla som kommer till Sverige är våldsverkare. Men Sverige har fört en ansvarslös invandringspolitik där man tagit emot en hel del av världens socialt missanpassade, de som andra länder vill bli av med. Och detta helt utan att förbereda Sverige på att vara hela världens socialkontor.

Jag säger inte att invandring per definition är fel. Men beslutsfattarna i Sverige har struntat i att ordna så att de psykiskt sjuka, de patologiskt kriminella och i övrigt störda människor som kommit i tiotusental till landet fått det omhändertagande som krävs för att inte svenska folket ska utsättas för kraftigt ökad risk för våld och otrygghet.

Förberedelse? Lika med noll

Den ”godhet” som etablissemang i politik, medier och myndigheter hävdar att de står för, har skapat en ondska som är förödande för det svenska samhället. Skälet är att ”godheten” kombinerats med en obeskrivligt korkad naivitet som gjort att man fullständigt struntat i konsekvenserna.

Två miljoner nya uppehållstillstånd på mindre än 20 år? Åh, vad goda vi är!

Men var ska de bo? Vem ska försörja dom? Hur ska deras våldskapital bemästras? …tänkte inte på det.

Resultatet är den ondska som drabbat tioåriga Luna. En ondska som svenska beslutsfattare med berått mod utsatt henne för.

Lex Luna räcker inte

I Svenska Dagbladet efterlyser Tove Lifvendal en Lex Luna, alltså att samhället måste bli mer förutseende när det gäller våldsbenägna unga.

Det är ett otillräckligt önskemål. Ett skäl till att skola och alla sociala myndigheter blundat för etiopierns uppenbara våldstendenser är att om någon gripit in hade denne omedelbart fått höra: ”DU ÄR RASIST!!”

Det är de goda som skyddar de onda med naiva föreställningar om att främlingar är godare, gulligare och snällare än dem man känner i sitt eget samhälle.

För att bemästra de ”godas” ryggradsreflex om att det är rasism att tro att en mörkhyad person kan våldta och vilja slå ihjäl en nioårig flicka, finns bara en bot: att stoppa invandring av det slag vi haft sedan 80-talet och samtidigt erbjuda återvandring.

Vi kommer aldrig att klara av integration

Svenska psyket klarar inte av integration. För integration betyder att man accepterar att mörkhyade har samma ansvar och skyldigheter som en svensk. Och att de som är våldsbenägna måste hanteras med tvångsmetoder, även om de är mörkhyade.

Det kommer aldrig att ske. För vänstern är alla rättsstatens ingrepp mot en mörkhyad person per definition rasism. Det spelar ingen roll om en infödd svensk blivit tvångsomhändertagen för samma beteende. Om en person med utländsk bakgrund blir det – då är det rasism.

Den Lex Luna, som hennes familjen efterfrågar om skyldighet för de offentliga aktörerna att dela information om farliga personer, är tyvärr inget som skulle hjälpa. Ingen ”god” vänstermänniska på dessa myndigheter skulle våga dela med sig av negativ information om en invandrare. Det kan ju tolkas som rasism och främlingsfientlighet. Och jag förstår de handläggare som sitter på sådan information och inte lämnar den vidare. Varför riskera att bli stämplad som rasist?

Sverige är oförmöget att integrera stora grupper människor från främmande kulturer. Det är det nakna sanningen som fallet med Luna bevisar. Vi kommer ur ett fattigt bondefolk som levt isolerade uppe i den kalla norden i århundraden. Vi klarar inte av att hantera främlingar som om de vore en av oss. Allra minst de ”goda” som ser exotiska främlingar som änglar som aldrig kan göra något ont.

Sverige är ett utomordentligt oförmöget land att ta hand om folk från andra delar av världen.

Därför borde vi sluta göra det. Så många som möjligt borde ges möjlighet att återvandra.

*

PS.
I sociala medier pågår en diskussion om man får kalla den 15-årige etiopiske våldsmannen för ”monster” eller inte. Det är en typisk postmodernistisk fint för att föra debatten bort från den våldsutsatta flickan och återigen lägga allt fokus på gärningsmannen som det är sååå synd om (”vad har den stackaren varit med om”, som S-pampen Dan Eliasson brukar säga). Gå inte på den finten. Kalla honom vad du vill, men det viktiga är att politiken läggs om så att vi inte får fler Luna på politiska maktens samvete.