På söndagskvällen larmades på nytt om skottlossning i Eskilstuna. På lördagskvällen avlossades flera skott mot ett bostadshus i staden.

Strax efter kl 20 på lördagskvällen larmades om skottlossning på Bellmansplan i Eskilstuna.

– Det var mycket folk i rörelse på platsen när vi kom fram. Mycket av vårt jobb nu handlar om att samla in så mycket vittnesmål som det går. Om man varit på platsen och har någon information får man gärna höra av sig till oss och det är bra att göra det så snart som möjligt, säger polisens presstalesperson till SVT.

Polisens händelserapport

Ett dygn senare sker det igen.

Polisen fick vid kl.21.00 på söndagskvällen ett flertal larm om höga smällar i stadsdelen Norr i Eskilstuna. Polisen är på plats och undersöker händelsen. En förundersökning om grovt vapenbrott är inledd. Inga skadade personer har anträffats. Förhör och andra utredningsåtgärder pågår.

Fyra personer greps av polis i Eskilstuna några timmar senare. De gripna personerna är män i 30 till 40 års ålder, skriver polisen på sin hemsida.