Nyfikenheten är enorm om hur förhandlingarna går mellan de fyra partier som i valet vann majoritet i riksdagen. Justitieutskottets ordförande Richard Johmshof ger ett kort svar när han jagas i riksdagens korridorer.

KOMMENTAR. En del har klagat på att Sverigedemokratiska företrädare haft ett bryskt, ironiskt och hårdhänt sätt att hantera journalister när de vill ha svar på frågor som det inte går att svara på i nuläget.

En som agerar som en riktig gentleman är Richard Johmshof.

När Expressens politiske reporter hänger på Jomshof genom riksdagens korridorer svarar han tålmodigt med det han kan svara.

Se klippet hos Expressen.

Proffsigt från båda håll. Richard Jomshof visar ett oerhört tålamod och säger det han kan säga. Den ihärdige reportern gör också sitt jobb, att försöka få fram en nyhet om de förhandlingar som alla vill veta hur de går.