Bara 60.000 röster skiljer i allra sista väljarbarometern före valet i Sifo. På tre veckor har Socialdemokraterna backat signifikant och Sverigedemokraterna vunnit statistiskt säker uppgång.
Valnatten imorgon kommer att bli en rysare om mätningarna får rätt och det är mycket jämnt mellan rödgröna regeringssidan och konservativa oppositionen.
Så här ser de sista mätningarna ut:

Frågorna att ha i minnet
Kommer Moderaterna att tappa så mycket som en del mätningar tyder på? Och svarar det då mot framgångar för Liberalerna, det parti som låg på 2 procent i våras och räknades ut.
Ska mätinstituten för första gången ha träffat rätt om Sverigedemokraterna? Fram till 2014 underskattades partiet kraftigt, och 2018 överskattades partiets väljarstöd rejält. Nu tyder mätningarna på en ordentlig uppgång på 2-4 procentenheter. Blir det så? Eller blir det mer? Eller mindre?
Hur mycket tappar Centerpartiet? I våras sjönk partiet som en sten i mätningarna. Men i valrörelsen har man fått allt bättre siffror och ligger nu omkring en procentenhet under förra valresultatet. Det är i så fall en käftsmäll för Annie Lööf, men något hon klarar av. Om partiet rasar till under sex procent kan den borgerliga opinionen inom partiet kräva hennes avgång. Något som skulle kunna flytta partiet i riktning tillbaka till övriga borgerliga.
För Socialdemokratin är det mycket viktigt rent psykologiskt att de inte backar från 28,3 procent som de fick 2018. Då är det historiens sämsta valresultat. Någon tiondel mer och Anders Ygeman kan skryta med att partiet ökat.
Kommer Miljöpartiet att klara spärren? De ligger visserligen en bit ovanför spärren i mätningarna, men har senaste valen tappat uppemot en procentenhet från mätningar till valresultat.
Både Kristdemokraterna och Vänsterpartiet ser ut att hamna nära förra valresultatet. Något de isåfall förmodligen är nöjda med.
Mätinstituten också nervösa
Men den övergripande frågan blir väl hur fel instituten haft jämfört med valresultatet söndag natt (eller i värsta fall först på onsdag, om det är väldigt jämnt).
Normalt brukar opinionsmätningarna ha fel med en hel procentenhet per parti. Det betyder att det kan slå åt väldigt olika håll, om exempelvis flera oppositionspartier underskattats i mätningarna.
Snart vet vi.