Dagens pressträff hos S-partiet präglades av desperation och full panik. Socialdemokraterna har ingen egen politik, därför lägger man 100 procent av sin energi på att snacka skit om sina motståndare.

Jag har länge sagt att de partier som hellre talar om andra partier än om sin egen politik gör så därför att de inte har något att komma med.

Och nu lägger S-regeringen all kraft på att attackera Sverigedemokraterna.

Lägg märke till detta: landets regering vräker ur sig grundlösa anklagelser mot huvudmotståndaren i valet. Regeringen försöker skjuta landets opposition i sank genom smutskastning. Socialdemokraterna talar däremot inte om för väljarna vilka politiska förslag och reformer de vill genomföra om de vinner valet.

Låter som en afrikansk eller sydamerikansk diktatur

Socialdemokraterna låter nu som galna diktatorer gjort i Afrika, Sydamerika eller Asien. Ännu har Anders Ygeman och Peter Hultqvist inte skickat polisen på Jimmie Åkesson och gripit honom för något påstått brott. Det är nästa steg i den vansinniga och antidemokratiska tendens som Socialdemokraterna nu tillgriper.

Man försöker skrämma väljarna att inte rösta på det parti man anser bäst, utan ge regeringen möjlighet att sitta kvar.

Sossarna är skräckslagna – partiets existens hotas

Varför beter sig Socialdemokraterna på detta vis? Svaret är givet: de är fullständigt skräckslagna inför möjligheten att väljarna sparkar dem från regeringsmakten nästa söndag.

Om väljarna sparkar ut sosseriet, är det inte bara så att de förlorar makt. Hela deras parti existerar numera endast för en sak: att ge olika falanger inflytande och fina tjänster i staten.

Partiet skulle rasa samman i interna strider om de hamnar i opposition. Stickor och strån kommer att flyga och väljarna skulle fly partiet i ännu högre grad i nästa val. Svenska S skulle förmodligen gå samma väg som Pasok i Grekland – från 40 procent till noll på drygt ett årtionde.

”När krubban är tom bits hästarna” – så lyder ett gammalt ordspråk som stämmer väl överens med vad som händer om S förlorar regeringsmakten. Då kommer det bara att finnas smulor kvar att fördela mellan de makthungriga falangerna.

Struntprat om rikets säkerhet

Sakfrågan då? När herrar som Ygeman och Hultqvist (som båda varit nära att sparkas av riksdagen i misstroendevoteringar) anklagar ett av de mest populära partierna i väljarkåren för att vara ett säkerhetshot är det endast tecken på en sak: Herrarna visar djupt förakt för svenska folket.

Socialdemokraterna respekterar inte längre svenska folkets demokratiska process i allmänna val.

Det är ett besked som svenska folket bör svara på genom att inte rösta på partiet. Ge Ygeman & Co ett besked de sällan ska glömma!

*

Bara för att ta ett exempel som visar att S-ledningen ljuger: När Europarådet 2019 röstade om att återge Ryssland rösträtt efter ockupationen av Krim, valde SD-delegat att rösta nej, medan S-delegaten röstade ja – för Putin.