Ännu ett bestialiskt brott har begåtts av en tonåring som just fått förlängt uppehållstillstånd. Så här kan vi inte ha det. Om tonåringen döms skyldig för våldtäkt och grovt misshandlade av 9-årig flicka borde han tvingas att lämna landet med sina föräldrar.

På den ort där övergreppet mot flickan hände vågar föräldrar inte längre släppa ut sina barn att leka i sommarsolen. Man vill inte att barnen ska riskera att bli våldtagna av migranter som inte har minsta respekt för svenska seder och normer.

Sverige har blivit ett paradis för kriminella med uppehållstillstånd. Detta måste få ett slut. En ny regering borde som första åtgärd beordra fram lagändringar så att uppehållstillstånd och alla bidrag snabbt kan dras in vid lagbrott.

De som nu ställts inför rätta och döms för korankravallerna är i överväldigande del män från Mellanöstern eller Afrika med uppehållstillstånd i Sverige. De visar ingen som helst respekt för svenska ordningsmakten och svenska lagar.

Utvisa familjerna

För att värna tryggheten för svenska medborgare vill Sverigedemokraterna också att familjerna där dessa ligister fostras ska kunna utvisas.

Är inte det kollektiv bestraffning? Den frågan fick Jimmie Åkesson i TV4 när han presenterade partiets kriminalpolitiska åtgärdsprogram i våras.

– Det här är ju inte fråga om straff. Det handlar om vilka förmåner som icke-medborgare ska ha i Sverige. Är man inte medborgare har man ingen absolut rätt att vara här överhuvudtaget. Det är förmåner man har och då måste man också sköta sig. Kan man inte hålla reda på sina ungar, ser man inte till att ungarna inte är ute och ränner, då får man också ta konsekvenserna, så Åkesson.

I TV4 såg migrationsminister Anders Ygeman (S) en sådan åtgärd som nazistisk.

Men svenska regeringen har inte sin främsta skyldighet mot människor från fjärran länder utan mot den svenska befolkningen. Det är människorna i detta land som regeringen har ansvar att skydda från våld och brott. Det är dem samhällskontraktet avser, de som betalar skatt och bygger landet. Inte utländska medborgare som kommer till Sverige och begår brott.

En ny regering måste få prioriteringarna rätt.

Sverige ska skydda landets barn

Sverige kan inte rädda hela världen. Sverige ska däremot se till att inte barn i landet utsätts för extra risk att utsättas för förnedringsrån, misshandel och våldtäkt.

Familjer som inte visar vilja att assimileras i det svenska samhället, som inte lär sig språket och inte strävar efter att bli självförsörjande ska vid brottslighet kunna utvisas. Det är ett viktigt budskap till dem som kommer till Sverige: De som får uppehållstillstånd och sköter sig kan stanna, de som inte sköter ska ska veta att man kan bli av med uppehållstillstånd och utvisas.

Sverige är inte till för utländska medborgare. Sverige ska skapa trygghet och säkerhet för sina egna medborgare. Det är dags att få en regering som förstår detta.

*
Se TV4-klipp i Youtube: Åkesson-Ygeman (22 april 2022)