Det grova övergreppet på en nioårig flicka av etiopisk tonåring väcker stor vrede. I Skellefteå. I hela Sverige. Men medierna försöker konstant bagatellisera våldet och göra de som upprörs av övergreppet till de som är problemet. Det väcker än mer avsky i samhället.

Svenska medieredaktioner lever i en egen bubbla som stannat i tiden, och finns kvar i de vänsterradikala schablonerna från 1968. Det är mer synd om brottslingarna än om dem som drabbas av fruktansvärda brott. Denna förvridna och helt verklighetsfrämmande hållning får alla stora redaktioner i Sverige att försöka bagatellisera det bestialiska övergreppet i Skellefteå. Och flytta fokus till dem som reagerar.

Det är allmänheten som i rubrikerna ovan anklagas för ”hat” och görs till dem som är farliga i sammanhanget – allt medan gärningsmannen som våldtog och misshandlade flickan kommer undan. Som Dan Eliasson (S-märkt rikspolischef) sa: ”Vad har den stackaren varit med om?”

Hur många barn ska offras i invandringspolitikens namn?

Denna mediernas försvar av våldtäkter på barn gör att upprördheten i svenska samhället blir än större.

Nu får man inte längre vara emot att barn våldtas och misshandlas, utan att press, radio och tv ska skuldbelägga avståndstagandet till övergreppen.

Medierna står nu uppenbart på våldsverkarnas sida.

Men det är den breda upprördheten i befolkningen som är befogad. Och sund. Vilket samhälle skulle vi vara om man efter den här typen av övergrepp ryckt på axlarna och sagt, ”det är invandringens pris som vi så gärna betalar”?

Vilka avskyvärda människor hade vi inte varit då? Hur många svenska barn ska offras på godhetens altare?

En lärare anser att fallet ”skrämmer skiten” ur henne. Men då syftar hon inte på att småflickor blir våldtagna och hamnar på intensivvårdsavdelning. Nej det är att avsky riktas mot invandrarkillen som är misstänkt för övergreppet som skrämmer henne. Det är det hon tycker är mest allvarligt. Känslorna av upprördhet – inte själva våldet. Och för den ståndpunkten får hon stort utrymme i Sveriges Television.

Politiken ska skydda barnen – inte offra dem för utopiska idéer

Dessa ursäkter för bestialiska våldsverkare hör inte hemma i ett civiliserat land. Där ska politiken ställa upp på befolkningens rätt att slippa utsättas för våld, och naturligtvis särskilt barn.

Det finns helt enkelt ingen – ingen! – uppgift som är viktigare för politiken och statsmakten än att skydda barnen som växer upp i samhället från övergrepp.

Det samhälle som inte skyddar sina barn är inte längre civiliserat.

När övergrepp av den art som hänt i Skellefteå inträffar är det ett sundhetstecken att människor reagerar med stor avsky. När det dessutom tycks utfört av någon som Sverige har skänkt en fristad och försörjning, och tacken blir att barn attackeras och våldtas, då är det inte heller konstigt att ilskan blir än större.

Ytterligare ilska uppstår när medierna försöker bagatellisera och göra dem som ogillar våld till de onda. Ja, då häller man bensin på brasan.

Låt din värdering avgöra partival i september

Du som tycker synd om den misstänkte våldtäktsmannen borde rösta vänster. Du som däremot känner störst sympati med den våldtagna flickan borde absolut rösta konservativt i september. Annars kommer svensk politik att fortsätta omhulda brottslingarna, medan man struntar i brottsoffren .