Det är så tramsigt av Aller Media. Genom att porta Ebba Busch efter att man nervöst lyssnat på tokvänstern gör man varumärket till åtlöje. Elle – de som viker sig för extremister och bagatelliserar polismord.

KOMMENTAR. Aller Media som arrangerar Elle-galan har dragit tillbaka inbjudan för Ebba Busch därför att hon vågar debattera samhällsproblem, som påskkravallerna då över 100 poliser skadades.

Enligt vänsteraktivister får man inte motsätta sig våldsamma upplopp. När Busch gjorde det, då använder man sin makt över nervösa, fega mediebolag som Aller Media för att porta, blocka och tysta. Det är det enda vänstern kan nuförtiden – försöka tysta andra röster i debatten.

Elle bagatelliserar polismord

En av dem som skakat Elle-arrangörerna är tokvänsteraktivisten Kakan Hermansson, enligt medieuppgifter. Om två polisers död i vägkanten vid byn Malexander säger hon: ”Det var ett jävla tjat om Malexander. Palla när snuten tycker synd om sig själv”.

Trots allt hat hon sprider har hon en förmåga att få betalt av kommersiella bolag. Tidigare har bilmärket Audi anlitat henne, till föga positiv PR för bolaget.

Att Elle-galan lyssnar på dem som bagatelliserar polismord, men portar dem som försvarar polisens arbete för att upprätthålla demokratin, säger mycket om vilka värderingar som de styrs av.

Tokvänsterns cancel culture

Denna vänsterradikala ”cancel culture” (avbryta kultur) kommer från USA där man från vänsterhåll tillgriper demonstration eller bojkotthot för att få en arrangör av evenemang att stoppa någon konservativ röst från att delta.

Elle borde i fortsättningen inte förknippas med glam och glamour, utan med kommunistisk säck och aska. Iallafall när det gäller den intellektuella inriktningen.