Samtidigt som kurdiske soldaten i riksdagen Amineh Kakabaveh ”skäms” över Sverige stoppar hennes antagonist, Turkiets president Erdogan Sveriges önskan om att bli medlem av Nato. Vad fan har Sverige med Mellanösterns eviga konflikter att göra?

I G-P beskriver sig en riksdagsledamot som ”kurd, kvinna, socialist” – men inte som svensk.

Vad har hon då i svenska riksdagen att göra? Kakabaveh utpressar miljarder av svenska skattemedel från S-regeringen som skickas till kurdiska områden och ingen kan garantera att svenska skattemedel inte används för att finansiera kurdiska milisers strider mot Turkiet.

”Sätt press på Sverige”

Detta är ett viktigt skäl till att Turkiet sätter käppar i hjulet för svenskt Nato-medlemskap. I en opinionsartikel i The Economist uppmanar Erdogan övriga Nato-länderna att sätta press på Sverige: ”Inget land som är ovilligt att bekämpa terrorism kan berätta för makthavarna i Ankara vad de ska göra”, skriver Erdogan.

I G-P beskriver sig Amineh Kakabaveh som kurdisk soldat som deltagit i strider. Att sitta i Sveriges riksdag tycks bara vara en plattform för att driva kurdiska frågor. Hon känner ingen tacksamhet mot Sverige utan utnyttjar Sverige som bricka i spelet om helt andra aktörers stider.

Dessutom har hon mage att säga att hon ”skäms” över Sverige, när vår nation inte driver kurdernas sak framför svenska intressen.

Svenska folkets intresse spelas bort

Detta är sinnessjukt. Sverige och nuvarande regering saknar varje uns av självrespekt och integritet. Man låter vårt land hunsas och förnedras för att andra ska hävda sina intressen. Men VEM företräder svenska folkets intressen?!

Ingen, är det tragiska svaret.

Så här blir det när man förnekar nationalism och låtsas att man är en ”humanitär stormakt” som är en betydande spelare på storpolitikens scen. Man gör sig till åtlöje och utnyttjas brutalt i andras krig och konflikter.

Regering som företräder Sverige – inte stridande parter i Mellanöstern

Svenska folket har rätt till en regering som företräder det EGNA FOLKETS intressen både i landet och internationellt. Det måste bli ett slut på etablissemangens drömmar om att leka tunga stormaktsföreträdare. Sverige är ett litet land i norra utkanten av kontinenten. Vi har enorma inrikespolitiska problem som blir allt värre och som regeringen är fullständigt inkapabel att åtgärda.

Tankefiguren om ”humanitär stormakt” är ett sätt att smita från den besvärliga vardagen och istället ägna sig åt att inhösta applåder utomlands för att man sprider svenska skattemiljarder på allehanda tvivelaktiga syften runt om i världen.

Och nu ställer samröret med marxistiska miliser i Mellanöstern till problem för landets egen säkerhetspolitik och trygghet.

Det måste bli ett slut på den verklighetsfrånvända agenda som skadar Sverige och inte ligger i svenska folkets intressen.