Sedan en polisman sköts till döds i Biskopsgården i Göteborg på onsdagen pågår särskild händelse med hög polisnärvaro och kontroll av personer i området. Under fredagskvällen stoppades bilar som genomsöktes. Personer ställs upp mot väggar för visitation.

En polisinsats pågick fortsatt under natten till lördagen i Biskopsgården, rapporterar Aftonbladet. Polisen uppger att insatsen är relaterad till polismordet men att de också arbetar med konflikter i området.

– Vi har en särskild händelse som pågår. Det stoppas bilar och trycks folk mot väggar stup i kvarten, säger vakthavande befäl vid polisen.

Under gårdagens presskonferens uppgav polis och åklagare att man inte utesluter att fler personer kan komma att gripas i ärendet.

Om den pågående insatsen lett till något ytterligare gripande än den 17-åring som anhölls igår, är okänt.