Migrationen innebär att svenska myndigheter utsätts för omfattande infiltration av kriminella släktnätverk som systematiskt och medvetet bryter sönder rättssamhället genom skamlös korruption.

Hittills har migrations- och integrationsdebatten mest handlat om misslyckandet med att få miljontals människor från väsensskilda kulturer att anpassa sig till svenska lagar, seder och kultur.

Men problemen är mycket djupare och allvarligare än att mängder med människor lever på bidrag. Migrationen innebär att Sverige som rättsstat numera är utsatt för den ihärdiga korruption som är normal i de flesta delarna av världen.

Polisen slår larm – i en hemlig rapport. Att den är hemlig säger något om hur den Socialdemokratiska regeringen försöker mörklägga alla de fundamentala hot och sabotage som svenska samhället är utsatt för.

Polisen skriver att 34 släktnätverk i landet utgör påtaglig maktfaktorer i att ta över och styra den svenska staten och myndigheterna. Dessa klaner knyts till allt från företagande i mångmiljonklassen och momsfiffel till kriminella gäng och knarkhandel, avslöjar Sydsvenskan (betalvägg).

Det var först i höstas som polisen började förstå allvaret i att personer ur olika klaner infiltrerat myndigheter och politiska församlingar. Enligt källor till Sydsvenskan har en insats påbörjats för att få bort medlemmar i kriminella släktnätverk från känsliga positioner där de till exempel kan påverka bidragsbeslut, rapporterar Ekot.