Kan en arbetsgivare kräva att det talas svenska på arbetsplatsen? Diskrimineringsombudsmannen har givit besked.

Vad har Dick att säga som pressträffen som SD höll förra veckan, som Riks sände direkt? Är det rätt att skattemedel går till att argumentera för öppnare gränser på arabiska? Bör det vara förbjudet att förneka Förintelsen, men inte andra brott mot mänskligheten? Vad var det egentligen för intressant gräv som Dick tog upp tillsammans med Roger Sahlström i premiäravsnittet av ”Mediedomstolen”? 

Dessutom kunde Dick berätta om boken han läst i helgen: biografi över James Baker III. Erik har tittat på TV-serien Mindhunter och Linus är fortfarande frånvarande men av en annan anledning denna vecka. Den som lyssnar får veta…

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden), men inte denna gång Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du ser oss i YouTube…

Eller lyssna på oss som podd…

Du kan också lyssna här:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du problem att spela upp hela ljudfilen? Testa att tömma dina cookies under webbhistorik så ska du få tillgång till hela avsnittet.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu