Sveriges radio satsar på arabisk podcast. Kan det öka attraktionskraften för Sverige i Mellanöstern och är det något som skattemedel ska gå till?

En av BLM:s grundare har köpt hus i ett område där mycket få svarta bor. Är det ännu ett exempel på gränslöst hyckleri? Joe Biden vill införa en lägstanivå för bolagsskatt över hela världen och fortsätter bygga Trumps mur. Borde vissa svenska politiker ångra att de stödde honom?

Kommer en ny politisk majoritet hedra Morgan Johanssons lättnader på migrationsområdet? Hur har Timbro och borgerligheten förändrats på 30 år?

Dessutom: Dick har köpt nya glasögon, Erik har fixat pallkragar för odling och Linus är dessvärre frånvarande.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden), men inte denna gång Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du ser oss i YouTube…

Eller lyssna på oss som podd…

Du kan också lyssna här:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu