I detta fredagsavsnitt är Jimmie Åkesson gäst. Han utvecklar synpunkter i aktuella ämnen, som religion, S-nättroll och om hur partierna förhåller sig till EU:s nya gigantiska coronafond.

Får man säga att man tycker att en religion är avskyvärd? Om inte, varför då? Hur står det till med alla nät-troll som Socialdemokraterna använder i sin kommunikation, är de fejkade för att tjäna just det syftet? Vad håller den övriga oppositionen, M och KD, på med när det gäller EU:s Coronafond?

Skulle Sverigedemokraterna kunna komma överens med övriga oppositionen rörande till exempel utrikespolitiken eller är partiet isolationister som vill ”bygga murar” mot omvärlden?

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna) samt Jimmie Åkesson (gäst).

Du ser oss i YouTube…

Eller lyssna på oss som podd…

Du kan också lyssna här:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu