Åter kastar ungdomsgäng sten mot trafiken från en gångbro i förorten Angered, norr om Göteborg. Busslinje 71 har fått ställa in trafiken. Igen.

Efter att en buss längs linjen utsatts för en ny stenkastning under torsdagskvällen och fått en ruta krossad har bussbolaget som kör sträckan återigen beslutat att ställa in linjen resten av torsdagen.

Även på onsdagskvällen inträffade stenkastning i området. Då utsattes två bussar på samma linje och trafiken ställdes in.

Västtrafik uppger att den senaste stenkastningen ska ha skett i närheten av Angereds centrum. Bussbolaget har tagit kontakt med både polisen och ett väktarbolag med anledning av det som har hänt.

Polisens presstalesperson berättar för G-P att ungdomarna var borta när polisen kom till platsen. Via väktare fick patrullen information om att det ska ha rört sig om mellan åtta till tio ungdomar som kastat stenar från en gångbro vid hållplatsen Sandeslättsgatan i Hammarkullen.