Har elektricitet blivit en klassfråga? Anders Ygeman ska ansvara för de kommande digitala vaccinationsintygen, vad kan gå fel?

Moderaternas reaktion på Jimmie Åkessons konstaterande att viss invandring innebär en kulturell belastning, hur ska den tolkas? Ulf Kristersson intervjuas av mediesatsningen Riks och tycker att Sverige ska köpa in vaccin vid sidan om EU, hur väl rimmar det med Ms vurm för EU? Slutligen, hur ligger partierna till när man mäter förtroende i olika politiska frågor?

Dick har fått ett snöblock från ett tak i huvudet, men tycks ha kommit undan utan bestående skador. Linus har beslutat att det har blivit för-vår ute och informerar om detta sakförhållande. Erik har begravt sin far och tipsar om en duktig sångerska.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du ser oss i YouTube…

Just nu har vi problem med Spotify. Därför finns inte poddversionen.

UPPDATERING 1 MARS:

Spotify / Anchor har bett om ursäkt för att de stängde ner vår podd ”av misstag” förra måndagen.

Här finns nu avsnittet i poddformat.

Du följer oss enklast på vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu