Ämnet för dagen är politisk godhetsjournalistik. Är det verkligen Sveriges barn som ska ta smällen för de senaste decenniernas oansvariga och totalt misslyckade migrationspolitik?

F r e d a g ! Erik är född i vodkabältet, Linus är inte döpt och Dick verkar undra vad de två förstnämnda babblar om. Ämnet för dagen är politisk godhetsjournalistik i allmänhet och tidningen ”Mitt i”s tveksamma projekt med hashtaggen EttSthlm.

Är det verkligen enskilda exempel som ska vara grunden för politiken, bör man inte luta sig mot vetenskap och statistiska fakta? Är det verkligen Sveriges barn som ska ta smällen för de senaste decenniernas oansvariga och totalt misslyckade migrationspolitik? Detta och mycket mer tycks till om i detta härligt småröriga fredagsavsnitt. 

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du ser oss i YouTube…

Eller hör oss i poddformatet…

Du kan också lyssna här:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu