Stefan Löfven hotar med extra val om inte L viker ner sig för ännu mer generösa undantag i migrationspolitiken. Vad är hans plan?

Statsmedia går ut med glättiga tips om att man inte ska dammsuga pga elbrist, luktar det inte lite Nordkorea? IS-terrorister har inte i Sverige att göra, oavsett medborgarskap. Vänsterpartist i Malmö önskar betala för att Sverigedemokrat ska åka “tillbaka till Iran”. Könsstympningen av unga flickor förskräcker många, till och med Aftonbladet har vaknat.

Dick har köpt en mycket intressant bok med olika tips för gott ledarskap, baserad på Abraham Lincoln. Linus har börjat sitt vikariat som Jimmie Åkessons stabschef och drabbats av klassisk messmörsbaserad hjärna. Erik gläds storligen åt att Linus är tillbaka så att någon kan säga ifrån när han tappar bort sig i sina utläggningar.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du ser oss i YouTube…

Eller hör oss i poddformatet…

Du kan också lyssna här:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu