Aldrig har väl ett husköp resulterat i så mycket skvaller och osakliga påhopp som när Ebba Busch skaffade nytt hem. Det är uppenbart en politisk kampanj från massmedierna som aldrig skulle drabbat en vänsterpolitiker.

Ebba Busch har köpt ett nedgånget trähus. Enligt jurister som är experter på området har köpet gått rätt till. Handlingar är undertecknade i laga ordning.

Köpekontrakt gäller – även för Busch

Då ångrar sig den gamle mannen som sålde. Men ett påskrivet kontrakt går inte dra tillbaka. Alla som köpt eller sålt en bostadsrätt eller fastighet borde tänka efter vad det innebär om kontraktet på ägarbyten helt plötsligt inte skulle gälla. Hela bostadsmarknaden skulle kollapsa.

Påskrift på köpekontrakt gäller.

Även när Ebba Busch är köpare och en ångerfull äldre är säljare.

Att massmedier, särskilt Expressen, driver kampanj mot Busch och låter den ångerfulle mannen gå till angrepp på Busch gång på gång har bara ett syfte: sänka Kristdemokraterna som inte tillhör vänsterliberala gänget.

Hur väl denna smutskastningskampanj mot Kristdemokraterna är koordinerad med S/MP-regeringen framgår av att utrikesministern i gårdagens utrikespolitiska debatt mot KD:s representant skamlöst tar upp hur denne röstat i abortfrågan, något som inte har med utrikespolitik att göra.

Hur mycket samspel finns mellan regeringen och medier i Sverige? Varför agerar medier och regeringsföreträdare samspelt?

Medier vill förhindra ny regering

Det finns bara ett svar: man har gemensam politik agenda. Man vill stoppa en ny konservativ regering i Sverige.

Väljarkåren måste bli mer uppmärksam på att massmedier inte längre behöver vara förmedlare av nyheter utan kan misstänkas för att drivas av partipolitiska hänsyn. Dagens Nyheter har sedan en tid erkänt att tidningen ägnar sig åt ”agendasättande journalistik”. Alltså: medierna har ett politiskt motiv till det man rapporterar.

Kampanjen mot Ebba Busch börjar nu bli så uppenbar att det borde bli enklare för alla att se vad som pågår.