– Det är lätt att som invandrare i Sverige märka att vänstern ser oss som husdjur. Det säger YouTube-profilen Arga Blatten i intervju för Riks.

Pseudonymen Arga Blatten, eller Angry Foreigner, har över 230.000 prenumeranter på YouTube och är en samhällsdebattör som inte väjer för att säga kontroversiella sanningar.

Massinvandring gynnar makten

– Jag stör mig på deras fetisch med människooffer. De är väldigt glada i att uppoffra folks trygghet. Man kör från både vänster och höger med massinvandring för att det gynnar dem på olika sätt. Reinfeldt gjorde det som en metod för att krossa välfärdsstaten och Socialdemokraterna har sina starkaste väljarbaser i utanförskapsområden.

– Det är symbolpolitik där man spelar tärning med människors liv.

Han är mycket kritisk till den stora invandringen som det inte funnits politisk planer för att ta emot. Han fördömer de politiker som gått ut i världen med budskapet att Sverige är ett paradis och att vi kan ta emot alla här. Svenska politikers retorik liknar människohandlarnas.

– Och när människor kommer hit märker de att vi har en bostadskris, och haft i 20 år. De märker att det inte alls är enkelt att komma ut på arbetsmarknaden då många svenskar med bra meriter inte får jobb.

Vänsterns hyckleri

Arga Blatten kritiserar vänstern för att de hävdar att det är staten som ska ta hand om invandringen, inte enskilda svenskar i sin vardag. Men integration handlar till stor del om sociala aspekter. Vänstern gör inget för att skapa dom förutsättningarna, menar han.

– Det är lätt att som invandrare i Sverige märka att vänstern ser oss som husdjur. Om de vore intresserade av oss, skulle de bo bland invandrare och det har man ju sett att de gör de inte.

Se hela intervjun: