Dagen efter Joe Bidens installation fortsatte BLM och Antifas våldsamma upplop i städer som Portland med krav på fri invandring och avvecklad polis.

Vänstermedier som CNN rapporterar: ”Demonstranter som alla hade på sig svarta kläder och gasmasker var ute på gatorna i Portland på torsdagskvällen, så som man gjort i flera månader. Dagen innan hade demonstranter vandaliserat partilokaler och byggnad för de federala amerikanska immigrations- och tullmydigheterna. Fyra personer har åtalats i samband med händelser, enligt polisen.”

CNN bevittnade fler gripanden på torsdagskvällen, där de flesta som deltog i en protest vid myndighetsbyggnaden var vita. Faktum är att demografin i Portlands proteströrelse ofta har kritiserats. Demonstranter säger att det varken borde vara förvånande, med tanke på att staden är 77 procent vit, eller felaktigt.

– Jag motsätter mig påståenden om att vita anarkister väljer att göra detta för egen vinning, säger den 25-åriga demonstranten, som är vit till CNN mitt i tårgasen och kaoset.

När upploppsmakare får frågan vad de vill med våldet svarar de till CNN att de vill ha öppna gränserna så att alla kan komma till USA och de vill avveckla polisen.

Dessa våldsamma demonstrationer där myndighetsbyggnader vandaliseras blir inte fördömda i massmedierna.