SVT låter enbart de partier som orsakat migrationskrisen att stå i studion och diskutera vad de tror krävs för att lösa de problem som deras egen invandringspolitik orsakat.

Kritiken är hård mot att SVT i Agenda ägnar mer än 30 minuter åt migrationspolitiken men endast låter ena sidan komma fram – de som vill se lättnader och de som ser problem med tydliga regler. Och i debatten mellan politiker släpper man bara fram S och M. De partier som orsakat det kaos som råder.

– Ännu en gång får pyromaner diskutera brandsäkerhet, säger riksdagsman Tobias Andersson, som är talesperson för Ungsvenskarna.

– M och S får stå i studion och diskutera vad de tror krävs för att lösa de problem som deras egen massinvandringspolitik orsakat. Det är nästan tragikomiskt att man låter dessa två parter som faktiskt bidragit till att skapa den segregation, kriminalitet och otrygghet vi ser i dagens Sverige. Då får stå och låtsas som om inget och framföra sina förslag som är långt ifrån tillräckliga, säger han i Facebook-kommentar.