Hur kommer det sig att det i Sverige är okej att hylla vissa massmördarideologier, men inte andra? Två kända kommunister har gått bort.

Andra ämnen: Varför lyfter inte media sprängningen på en vårdcentral i Göteborg mer än de gör? Österrike förbjuder “politisk islam”, bör Sverige följa efter? “Billig” snabbjärnväg föreslås av regeringen, men blir den billig, eller ens snabb? Andra coronavågen är här på allvar, vad innebär det, och när kommer vaccinet?!

Dessutom: Dick har varit på Noppes, men vill inte säga så mycket mer. Linus har bytt däck och hatar hösten. Erik har haft besök och visat upp de finare delarna av Stockholm. 

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Vi sänder nu både i YouTube….

Och som ljudpodd:

Här kan du också lyssna:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu