Kommer svenskarna acceptera ett bensin- och dieselpris på 50 kronor litern, vilket Trafikverket menar ”behövs”?

Andra ämnen: Nu kan du mörda för 1500 kronor i böter, hur är det möjligt? Vad väntar med Biden som president i USA? Moskéer stängs i Österrike och svensk polis höjer terrorberedskapen, när ska Sverige och Europa sluta jamsa med islamismen? Sist men inte minst, en spansk brottsling har sedan åtminstone åttiotalet plundrat svenska kyrkor på kulturskatter, hur kan det ens vara möjligt?

Dessutom: Dick har tittat på en italiensk serie på Netflix, Linus har firat fars dag och har dessutom också ett Netflixtips till lyssnarna. Erik fortsätter sin hälsovårdsföljetong för alla vetgirigt spetsade öron, det blir såväl råd om solkrämer som tips på förskönande omskrivningar av ålderstecken.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Vi sänder nu både i YouTube….

Och som ljudpodd….

Här kan du också lyssna:  Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts. Och du kan följa vår YouTube-kanal (klicka gärna på ”prenumerera” i YouTube – helt gratis).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Finns också på Instagram och Erik sköter ett Twitterkonto.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu