Podden fyller ett år! Trots att vi tre medverkande har liknande politiska värderingar kan vi komma längre i analyserna, därtill i trivsammare miljö, än om man haft motsatta åsikter med målet att bekriga varandra.

Häll upp ett glas saft, eller annan valfri dryck, och var med oss och fira genom att lyssna på detta jubileumsavsnitt.

– Vi vill ju förse våra lyssnare med argument så att man kan ifrågasätta vänsterns dogmer i vardagslivet, säger Erik om poddens syfte och mening.

– Ja, vi vill visa att det finns andra vinklingar än de som dominerar i medierna, fyller Dick i.

– Intentionen är att stöta och blöta frågor så att man får fler perspektiv. Med poddar som diskuterar avslappnat och där det är högt i tak, så lär man sig saker, konstaterar Linus.

Vi fullföljer helt enkelt upplysningens ideal med podden och vänder oss mot vänsterns postmodernistiska kamp för att krossa logik och rationalitet för att uppnå… ja, vaddå?

Dessutom diskussion om utbildningsministerns syn på kunskap, om hur vänstern kidnappat jämlikhet som borde handla om förutsättningar, inte om lika utfall. Och om damfotbollsspelarnas löner.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Nu finns vi även på Instagram.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts.