Vi svarar på lyssnarmejl om allt från ljugande politiker och raggare till pensionsvillkor och privat kontra offentlig sektor.

Ska vi inrätta ett statligt sanningsministerium som kan fälla politiker för lögner? Då kan man bli fälld för fel värderingar. Domstolen för politiker är nog snarare folket som avgör domslut genom valresultat.

Är äldreförsörjningsstöd rimligt? Det ger invandrare som inte arbetat en timme i Sverige nästan samma pension som svenskar som arbetat 40 år med låg lön.

Att podden tar upp tusen frågor är måhända en smärre överdrift, å andra sidan är ”tusen tack” en underdrift, vilket lyssnaren förhoppningsvis märker framåt slutet.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Nu finns vi även på Instagram.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts.