Till slut lyckades inte vänstermedia lägga locket på om den korruption som presidentkandidaten Joe Biden är inblandad i. Twitter häver censuren om skandalen och media börjar fråga Biden om skandalen.

KOMMENTAR. Massmedierna har gjort allt för att skydda en politiker från frågor om hans korrupta agerande. Mitt under en valrörelse. Det är rena sovjetfasonerna, där medierna själva mörklägger nyheter. Techjättar som Facebook och Twitter har aktivt blockerat alla som försökt dela nyheten om hur New York Post avslöjat mejl från Bidens son om hur han agerat genomkorrupt mot såväl rysktalande sfären som kinesiska.

Han har begärt tiotusentals dollar för att förmedla kontakt med hans far, under dennes tid som Barack Obamas vicepresident.

Ett av de lukrativa mutorna var att hamna i ukrainska gasbolaget Burismas styrelse som gav mer än 400.000 kr per månad i arvode. Detta utan att Hunter Biden kan något om energi eller om Europa.

Biden tvingas till slut svara

På fredagen meddelade Twitter att man häver censuren av New York Post och dess rapportering om Bidens korruption. Ett makalöst beslut som Facebook och Twitter vidtog efter avslöjandet av mejlen. Agerandet har sänkt anseendet så mycket för Techjätten att man var tvungen att återvända till den västerländska yttrandefriheten och lämna det totalitära sovjetkommunistiska agerandet.

Den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden blev också på fredagen äntligen tillfrågad om den explosiva New York Post-rapporten som påstås att e-postmeddelanden visar att hans son håvat in miljontals dollar på att sälja sin fars inflytande.

Joe Bidens svar: ”Jag har inget svar.”

Så använde Biden sin makt

Det finns nu klipp på hur Biden skryter om hur han fått Ukrainas statsåklagare sparkad när denne försökte utreda Burisma. Klippet visar hur Biden som vicepresident utnyttjade sin position. Biden fick Obama att hålla inne med miljardstöd till Ukraina till dess de sparkade åklagaren som hotade sonens korrupta affärer.

Biden framstår alltmer som en mutkolv, som gör vad som helst i internationell politik bara han får bra betalt.

Under tiden bekräftas alltfler av de mejl som New York Post avslöjade i veckan, och som massmedier misstänkliggjort – bara av det skälet att det undergräver Joe Bidens trovärdighet som presidentkandidat för vänsterpartiet Demokraterna.

En mejlväxling där det framgår att Hunter Biden bedriver en lukrativ energiaffärsaffär i Kina – och ger sin far en del av förtjänsten – har verifierats som äkta av en av dess mottagare, rapporterar Fox News.

Här är huvudartikeln från 15 oktober som avslöjar hur Hunter Biden agerat för att tjäna pengar på kontakterna med fadern och Vita huset: Så tjänade Hunter Biden pengar på sina kontakter.