Medierna gör snyftreportage med gärningsmän som misshandlat och rånat. De får gråta ut och söka sympati. Samtidigt angriper medier dem som reagerar på kriminellt beteende, som om de som är emot våldet är de värsta skurkarna. Det är dags att diskvalificera mediernas vänsterrevolutionära galenskap.

Det är något sjukt med mediebranschen. Politiken har sakta börjat sväng bort från den flummiga vänsterkriminologi som ständigt ser kriminella som de verkliga offren, medan man föraktar brottsoffren. Men journalistkåren fortsätter vara kriminellas största fanclub.

Misshandeln på Solna kyrkogård

I somras begick två 20-åriga migranter grova övergrepp mot två svenska tonårspojkar under en hel natt på Solna kyrkogård. Övergreppen är bestialiska och sadistiska.

Men nu publicerar medier snyftreportage – om gärningsmännen.

Reaktionerna är starka. Exempelvis har gruppledaren i riksdagen, Henrik Vinge (SD) frågat:

– Varför snyftreportage om gärningsmännen? Hur är offrens liv efter våldtäktsrånet?

Andra skriver

– Bland den mest osmakliga journalistiken. Vilken snedvriden människosyn med detta offerperspektiv på gärningsmän.

– När är det nog med detta vurmande för djupt sjuka, vidriga, ovärdiga, rättighetslösa, samvetslösa idiotier.

– Vidrigt ta mig fan! Lider med brottsoffrens familjer som kanske läser denna smörja.

– En redaktion med dåligt omdöme och klickhoror.

Vinklar till kriminellas fördel

Lika illa är när medier väljer att vinkla en nyhet så att man tar gärningsmännens perspektiv. Och beskriver allmänhetens avsky mot övergrepp som det allvarliga. Detta sker återkommande och systematiskt.

Tina har granskat ett sådant fall.

På en buss tafsar en man på en tjej. Detta är inget som upprör journalisten som skriver om fallet. Problemet är istället att andra resenärer reagerar och är upprörda över mannens övergrepp och att han släpps av polisen utan åtgärd.

Medierna ställer sig på tafsarnas, misshandlarnas och våldsverkarnas sida. Jämt och ständigt. Allt medan den hederliga majoritetsbefolkningen utmålas som en mobb.

Detta sker nu i extrema former i USA där medierna konstant rapporterar till förmån för plundrarna och upprorsmakarna som slår sönder stad efter stad. Polis som försöker upprätthålla ordningen och rädda liv, utmålas av medierna som bovarna, medan våldsverkarna hyllas som hjältar.

Den verkliga revolutionen mot det välordnade och trygga västerländska samhället sker i medierna, där boven blir hjälte och hederliga majoriteten görs till de äckliga skurkarna.

Allmänheten agerar när ordningsmakten fallit

Medierna borde förstå att när statens ordningsmakt kapitulerar tappat kontrollen över gator och torg då blir det självklart en reaktion från den breda allmänheten som vill skydda sig på de sätt man kan.

Att sätta upp varningsbilder på tafsaren är en logisk reaktion när rättsstaten slutat fungera. Men Expressen utmålar detta som det verkligt brottsliga, och anser alltså att tjejer ska acceptera att bli tafsade på utan att det leder till några konsekvenser.

Det är en revolutionär hållning som syftar till att bryta sönder det västerländska samhället. Det är tid att avslöja och ta avstånd från denna revolutionära agenda.