I detta helgavsnitt är Jessica Stegrud gäst. Hon är en ständigt aktuella och engagerad EU-parlamentariker tillika opinionsbildare.

Det bjuds på diskussioner om det så kallade coronastödet, som egentligen är en tusen miljarders rullning i syfte att fortsätta ge konstgjord andning till Euron och flytta pengar från relativt välskötta ekonomier till mindre välskötta.

Jessica lägger ut texten om den ådra av politisk aktivism i EU som nu senast utmynnat i en mångbottnad resolution, vilken på ytan ser ut att ta ställning mot polisvåld, men som är mer komplicerad än så. Dessutom får Jessica frågan om hon vill göra sig själv arbetslös genom att lämna unionen.

Medverkande i podden ”Samtidigt”: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna) samt Jessica Stegrud (EU-parlamentariker).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Nu finns vi även på Instagram.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts.