Nu på tisdagsmorgonen blev en man i 20-års åldern rånad i sitt hem i Majorna i Göteborg. Flera personer kom in i lägenheten, band fast honom och trädde en huva över huvudet på honom. Sedan letade de igenom lägenheten.

Händelsen inträffade runt klockan halv fyra under natten mot tisdagen, men polisen larmades först vid halv sex, när mannens flickvän kom hem och upptäckte vad som hade hänt. Då var mannen fortfarande fastbunden. Han har också blivit slagen.

Det är oklart hur många personer som kom in i lägenheten, men de ska ha gått in genom den olåsta ytterdörren. De kom över bland annat kläder och smycken.

– Nu ska vi göra mer ingående undersökningar av lägenheten och se om det finns några spår efter gärningsmännen, säger polisen till SVT.

En anmälan om rån, alternativt grovt rån, har skrivits.