Den värsta rasismen som pågår i Sverige är den mot svenska ungdomar som förnedras, rånas och våldtas bara därför att de är svenskar. De är lätta byten för kriminella med utländsk bakgrund.

Svenska barn är inte vana vid våld, misshandel, dödliga klankonflikter i familjens närhet och hatfylld fundamentalism i bostadsområdet. Svenska unga har inte byggt upp något eget våldskapital, eftersom man vuxit upp i relativt god trygghet.

Detta utnyttjar nu skrupelfria individer som har våldskapital. Och polis och medier hjälper våldsverkarna genom att ge råd om att de unga villigt ska ge bort alla sina tillhörigheter om de utsätts för rån, eftersom det ”bara är materiella saker”.

Vilket skitsnack!

Eftergivenhet inbjuder till värre våld

Att villigt ge bort sina saker till rånare är att förolämpa rånarna. Man ger dom vad de vill ha för att undvika konfrontation, men det är konfrontation rånarna vill ha. Sakerna är bara förevändningar för att ta kontakt och inleda en konflikt. Våldtäkter handlar inte om sex utan makt, brukar det heta. Rån på stan handlar också makt, inte om saker.

Att i det läget försöka undvika konflikt innebär upptrappad konflikt. Rånarna går längre för att få lite spänning. Visa sin makt. Man förnedrar sina lätta svenska offer. Utöver rån blir det kidnappning, avklädd naken utomhus, urinerad på och i munnen, knivskuren – och nu också våldtagna. Det är en direkt följd av att svenskar ger efter och lyder våldsverkarna. Och inte har någon klan som kan utkräva hämnd åt dem.

Denna psykologi, att ge efter för ligister, är livsfarlig. Att våldet trappas upp beror på eftergivenheten. Ju mer vuxenvärlden låter svenska barn ge bort sina saker, desto större blir aptiten att få förnedra och trycka ner svennar.

Senaste exemplet är hur två vanliga svenska tonårsgrabbar blev lätta byten för ett antal år äldre invandrarmän som tog ut sina aggressioner på dem genom att tortera dem en hel natt på kyrkogård i Solna förra helgen. Fega kräk som med kniv ger sig på försvarslösa ungdomar som inte har en chans att försvara sig (se mer: SvD, Nyheter idag, Expressen).

Och det svenska samhället klarar inte av att hålla ligisterna på mattan. Invandringen har varit så stor att regeringen fullständigt tappat kontrollen. Inga sociala myndigheter eller poliser klarar av att bemästra dem som har ett högt våldskapital och fullständigt saknar lojalitet och samhörighet med det svenska samhället.

Att passivt låta sig rånas är, med deras våldspräglade mentalitet, att be om att bli slagen och förnedrad. Hur länge dröjer det innan rånmord av svenska ungdomar blir vardag?

Människans djuriskhet

Människan är i grund och botten ett djur. I västerlandet har vi genom vår civilisation lärt oss bemästra reptilhjärnan. Så är inte fallet i stora delar av övriga världen.

Och nu har politiken bjudit in många hundra tusentals personer till Sverige från dessa kulturer med en helt annan och mycket värre våldskultur än den svenska.

Svenska folket måste agera så att vi återupprättar respekten för oss själva i ögonen på de med våldspräglad utlandsbakgrund. Bara så kan vi stoppa förnedringen av våra unga. Den går inte prata bort, gulla med eller tämja med mjuka medel. Förnedringen måste slås tillbaka med det enda som fungerar: mötas med större våldskapital än vad de har.

Än kan det ske genom polisen, om den får rätt ledarskap från politiskt håll. Det är bara att plocka in dem man vet är drivande i gäng och klaner. Sätta dit dem för allt vad man kan. Ge mycket, mycket långa fängelsestraff så att gatorna blir trygga för svenska ungdomar igen.

Om politiken inte ger polisen detta uppdrag kommer medborgargarden att uppstå på ett eller annat sätt. Det kan sluta med regelrätta gatustrider. Precis som i Mellanöstern, varifrån många kriminella kommer.

Svenska folket måste ta ställning!

Allt hänger på svenska folket. Sluta rösta på de partier som gullar med kriminella – Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Centerpartiet, Liberalerna – och kräv att få tydliga besked från de andra partierna om vad de konkret ska göra för att stoppa utvecklingen med omedelbar verkan.

Det går. Om viljan finns. Och finns inte viljan att skydda våra egna barn, då är allting ändå redan förlorat. Då är Sverige ett nytt Somalia. En ”failed state”.