Kvinnor som bor i villor för tiotals miljoner kronor kan inte längre jogga utan att bli antastade. När kändisar kommer hem kan trädgården var ockuperad av uteliggare. Nu när BLM härskar, flyr vänsterns kändisar från Los Angeles i drivor.

Nästan alla kända skådespelare och artister har helhjärtat ställt upp på ”black lives matter”, BLM, och den rasistiska uppdelningen mellan svarta som offer och vita som skyldiga. Inte minst kändisarna som bor i lyxvillor för tiotals miljoner kr i Los Angeles.

Men sedan BLM-kampanjen fått sin vilja fram och polisen dragit sig tillbaka, flyr de rika från sina lyxvillor eftersom de ”fina” kvarteren nu översvämmas av kriminella, knarkare och uteliggare.

Massflykt från Hollywood

– Det är massflykt från Hollywood, säger en företagare som driver flyttfirma i Los Angeles till Daily Mail. Han har aldrig haft så mycket att göra som nu. Det har mycket med det politiska läget att göra.

Förra veckan flyttade han ett bohaget från en 60-miljoners lyxvilla ovanför Sunset Boulevard, ägd av en framgångsrik person i musikindustrin, till… Tennessee. Det är en delstat som inte bara har republikansk guvernör och där två av två senatorer är republikaner, utan där vann också Donald Trump med 61 procent av rösterna.

– Vänsterpolitiken har förstört den här staden. Vita välbärgade invånare flyttar eftersom de inte känner sig trygga längre, säger flyttfirmans ägare.

Skrattar när husägare hotar att ringa polis

En kvinna berättar för tidningen att när hon en morgon drog upp persiennerna i deras 30-miljoners bostad satt tre gangsters i trädgården. De framförde sexuella inviter till henne. När hon sa att hon ringer polisen om de inte lämnar tomten, ”skrattade de bara, använde tungorna för att göra obscena rörelser och visade sina vapen”.

Nu har hon och hennes man sålt huset efter 40 år och flyttat från Los Angeles.

– Jag tycker synd om dem som är kvar i Beverly Hills och får stå ut med upplopp och plundringar, säger Oscars-nominerade Renee Taylor. ”Jag kom därifrån i tid.”

Hemlösa och knarkare har tagit över från turisterna

Hemlösa har tagit över de stora turistattraktionerna. ”Hollywood Boulevard, där stjärnor med framgångsrika skådespelare finns i trottoaren, liknar mer ett slumkvarter i tredje världen än hjärtat av USA:s näst största stad”, skriver tidningen.

Vänsterpolitikerna som styr staden har hjälpt till genom att sätta upp bajamajor, istället för att förhindra att människor sover på gatorna.

– När jag kom till LA för 40 år sedan kunde man känna doften av apelsiner i luften, nu stinker gatorna av urin, säger en PR-agent.

– Situationen är fruktansvärd. Jag förstår att de som har råd lämna staden, säger en volontär som hjälper knarkarna som överdoserar på gatorna.

Att vara i Hollywood inte längre nödvändigt

Inom filmindustrin har allt fler insett att man inte behöver vara i Hollywood och LA för att jobba.

– Många inom industrin har omvärderat sina liv och säger ’Jag kan inte längre göra vad jag vill göra i LA’, säger en talangjägare.

– Det håller inte längre, säger en komiker som flyttat till Texas, också en delstat som röstar republikanskt och där lag och ordning anses som en väsentlig faktor för människors livskvalitet.

De rika och kända röstar vänster, men flyttar till städer där väljarna röstar konservativt för att upprätthålla ordningen.