Trots rådande pandemi blev det en stökig midsommarnatt på flera håll i landet. Misshandel, rån, rattfylleri och gängslagsmål rapporteras.

En man i Varberg fick föras till sjukhus med allvarliga skador under midsommarnatten sedan en annan man slagit honom i huvudet med en yxa. Den senare kunde gripas på brottsplatsen och är nu misstänkt för försök till mord, rapporterar Göteborgs-Posten.

Misstänkt rån och flera fall av misshandel under en intensiv natt för polisen, rapporterar Norrbottens-Kuriren.

– Ganska mycket att göra men inga större allvarliga händelser, säger vakthavande befäl vid Stockholmspolisen till Expressen.

– Det har varit många misshandelsärenden. Runt 00-tiden hade vi åtta pågående allvarliga misshandlar samtidigt, säger vakthavande befäl i region Syd till Sveriges Radio. Vid midnatt skickas sex polisbilar till Lindängen i Malmö där en man knivskurits i ryggen under ett bråk mellan 20 till 30 personer.