Alexander Bard har inte mördat Palme, men twittrat provokativt, vilket tycks vara nog så illa.

Att tycka att man ska riva och skända statyer över döda människor som man tycker hade konstiga åsikter, är inte det en väldigt konstig åsikt? Denna tillspetsade debatt kan podden Samtidigt inte låta bli att beröra.

Bland övriga ämnen: Palmeutredningen är snart digitaliserad, borde den då tillgängliggöras för allmänheten? Antiklimax för nyfikna när palmegruppen höll presskonferens. Vem mördade egentligen Palme, var det Skandiamannen?

Socialdemokrater som i decennier har kastat fula epitet på sina motståndare gråter krokodiltårar när oppositionen påpekar att de är ansvariga för coronahaveriet, är inte det hyckleri?

Dessutom: Dick har anlagt ett potatisland, Linus är arg och har därför skrivit en artikel och Erik, ja, han har som vanligt en rättelse att komma med, dessutom har han vunnit ett vad.

Medverkande: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Nu finns vi även på Instagram.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts.