Fyra personer har gripits av polis i Paris misstänkta för bombtillverkning för vänsterextrema Antifa.

I en polisrazzia fann man dussintals molotovcocktails och andra typer av brandbomber i stadsdelen Bagnolet i Paris, rapporterar franska Le Point.

I lokalen fanns graffiti med vänsterextrema budskap som ”Välkommen till vårt Parishögkvarter Antifa75”, vilket lett till att spekulationer om att lokalen har varit ett högkvarter för AFA, rapporterar Le Point. Där fanns också slagord som: ”En polis, en kula, social rättvisa.”

Bland de fyra gripna finns en 30-årig man och en 29-årig kvinna som sedan tidigare är kända av polisen för våldshandlingar. De andra två extremisterna greps dagen innan och befanns inneha sprängämnen och molotovcocktails.

De fyra häktades för ”deltagande i grupp som använder våld och tillverkar explosiva varor”.