Den religiösa extremismen har inte minskat i förorterna, något som nya avsnittet av podden Samtidigt tar upp. Liksom Kinas ansvarslösa sätt att hantera djur.

I ”laget runt” kan Dick berätta om glada tillrop på stan, medan Linus är innerligt trött på sociala medier-prussiluskor och Erik har blivit både kränkt och mansplainad.

Ämnen som berörs: Hur katastrofalt dålig är utbildningsnivån och självförsörjningsgraden hos migranter? Varför ökar Sverigedemokraterna kraftigt i Sölvesborg? Hur ska muslimsk fundamentalism bekämpas i Sverige?

Vidare diskuteras Kinas så kallade ”wet markets” och det hot som dessa uppenbarligen utgör mot både utrotningshotade djur och mot hälsan för jordens befolkning, med avstamp i en debattartikel av Mattias Karlsson (SD) i internationell press.

Medverkande: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Du kan få lite nyheter om kommande poddar på Samtidigtredaktionens speciella Facebook-sida. Nu finns vi även på Instagram.

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fmiTunes/podcaster eller Google podcasts.