En vidrig film där en tjej grovt misshandlas upprör regeringsmedarbetare – inte våldet utan att SD uppmärksammar våldet. S-regeringen vill sopa utvecklingen under mattan. De ska inte få komma undan.

Samtiden hade inte tänkt ta upp den vidriga film som visar hur en tjej blir grovt misshandlad, sparkad i huvudet medan gäng skriker ”Döda henne wallah”, ”fucka revbenen”, ”stampa revbenen”. Men då inrikesministerns närmsta inte ser våldet som det allvarliga, utan att våldet uppmärksammas måste filmen tas upp.

Det är ett fruktansvärt beteende av sittande regering, att inte se våldet, inte uppröras över våldet, utan genast gå över till politiskt-taktiska aspekter.

Kan man bli mer nonchalant mot att våldet ökar och blir allt mer brutalt?

Smaklöst

Riksdagsman Adam Marttinen, SD:s rättspolitiske talesperson, kommenterar att Mikael Dambergs medarbetare Oskar Magnusson tycker kritik mot politiska motståndare är viktigare än att agera mot våldet.

– Inrikesministerns sakkunnige väljer i sammanhanget att hetsa mot M och KD för att SD markerar mot våldet. Smaklöst, skriver Marttinen på Twitter.

Det är tyvärr så som både regeringen och de gamla medieredaktionerna reagerar. Våldet från invandrarhåll mörkas, döljs, tystas ner och bagatelliseras.

Den allt mer omfattande rasismen mot svenskar är inget problem enligt etablissemangen. På samma sätt som invandringen inte utgjorde några problem för några år sedan. Då spreds tvärtom bilden av att invandring var en vinst för Sverige. Den lögnaktiga propagandan har tystnat.

Men medier och makthavare fortsätter att nonchalera våldet mot svenskar. Det är bara invandrare som räknas. Det är bara invandrare som är värda att uppmärksamma. Svenska folket ska betala skatt och sedan hålla käften!

Allvarliga konsekvenser

Vi som inte accepterar denna utveckling blir allt fler. Vi står upp för rätten att inte förödmjukas eller misshandlas, vare sig vi är svenskar eller invandrare. Vi vill återupprätta statens våldsmonopol. Att hota och tillgripa våld ska få allvarliga konsekvenser.

Så borde det redan vara, men de vänsterliberala etablissemangen bortförklarar och motsätter sig konsekvenser för dem som begår brott och tycker tvärtom synd om våldsverkare. Brottsoffer lämnas därhän medan allt görs för att låta våldsverkare komma undan.

Denna utveckling måste vändas. Det kan bara ske på ett sätt – att svenska folket röstar på partier som tar våldet på största allvar. Hur många ska behöva bli rånade, misshandlade och pissade på innan vi får en riksdagsmajoritet som tar våldet på allvar och låter rättsstaten sätta dit de kriminella med kännbara metoder?