34-åringen står åter inför rätta. Han har dömts för sammanlagt 317 brott. Men har ändå kunnat fortsätta att bedra, råna och stjäla. Ofta riktar han in sig på äldre.

Nu åtalas 34-åringen på nytt. I det aktuella fallet har han lurat en annan kriminell. Mer vanligt är att han ger sig på äldre. Förra året agerade han ficktjuv mot en 87-åriga kvinna i livsmedelsbutik i Malmö. 

Det är sådana brott han brukar begå enligt honom själv, skriver Kvällsposten.

Genom övervakningsfilmer kan polisen identifera misstänkta. När det gäller 34-åringen tar det sällan lång tid innan han dyker upp på film. Erfarna spanare och poliser i Malmö känner nu igen honom.

En övervakningsfilm från Malmö centralstation visar hur en kvinna blev bestulen på en väska. Polisen som granskade filmen kände igen 34-åringen med en gång.

”Det är en person som man omedelbart stoppar och kontrollerar om man ser honom. Detta då han alltid bedöms som väldigt brottsaktiv då han inte är frihetsberövad”, skriver polismannen i förundersökningen.

Samma sak upprepades efter att en 84-årig kvinna stötte på 34-åringen när hon gick in i entrén till huset där hon bor. När hon skulle trycka på hissknappen tog mannen hennes hand och höll fast den så hon inte kom loss. Med sin andra arm sökte han igenom hennes fickor men hittade inget. När kvinnan skrek på hjälp försvann han.

Gång på gång angriper han äldre. Han har blivit dömd för sammanlagt 317 brott sedan 2002. En del av dem handlar om olovlig körning. Dagen före julafton åtalades han av en åklagare för ytterligare två fall av grov olovlig körning samt för stöld av rakblad till ett värde av 1 459 kronor samt häleri.

I fredags åtalades han av en annan åklagare för två fall av försök till grov stöld, fem fall av grov stöld, sex bedrägerier med stulet kontokort.