I dagens avsnitt av podden ”Samtidigt”:

Jimmie Åkesson har haft möte med Ulf Kristersson, får man verkligen göra så? Hur kan hela 11 procent av femtonåringarna räknas bort i PISA-undersökningen?! Hur känner Centerpartiets väljare nu när C är garanten för Vänsterpartiets inflytande? Varför är Dagens Nyheter och annan gammelmedia så snabba med att kalla förövare med utländsk bakgrund för ”svenska män”?

Därutöver får vi veta att Dick har varit med i en konkurrerande podd och att Linus också har varit med i en podd, fast på ett annat sätt. Erik berättar om att Marie Fredriksson var den första artist som han köpte på skiva (vinyl).

Medverkande: Erik Dahlin (programledare), Dick Erixon (Samtiden) och Linus Bylund (Sverigedemokraterna).

Har du kommentarer du tycker är konstruktiva, eller vill föreslå ämnen att ta upp, mejla oss på: samtidigt@samtiden.nu

För dig som inte vill använda Spotify finns podden också att lyssna på hos Anchor.fm eller iTunes/podcaster.